SEKTÖRÜMÜZDEN HABERLER
KALİTE STANDARTLARINA UYGUN ÜRETİM YAPMAKTAYIZ

Firmamız 2005 yılından itibaren uzunca yıllara dayanan imalat deneyimi ile acil emniyet duşların üretimini ISO 9001 ISO 10002 TSE EN 15154 standardına uygun üretmektedir. Ürünlerimiz ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemi ve ODAK GROUP Marka tescili ile güven altına alınmıştır.

Kalite belgelerimizi sitemizde yer alan sertifikalar menü barından inceleyebilirsiniz.

Bilindiği üzere acil duş göz duşu boy duşu acil emniyet duşu ürünleri kimyasal risk altındaki personelin kısa sürede ulaşabileceği yerlere monte edilmek sureti ile yönetmeliğe uygun olarak bulundurulmak zorundadır ve alınan ürünlerin 2020 yılında yürürlüğe giren İSG İş Güvenliği yönetmeliğine göre sertifikalı ve üretici garantili olması gerekmektedir acil göz duşları kimyasal risk alanında çalışmakta olan personelin herhangi bir tehlikeye ile maruz kaldığı takdirde kendisini en kısa sürede arındırabilmesi amaçlı kullanılan ürünlerdir. Unutulmamalıdır ki geç alınan önlem geri dönülemez sonuçlara sebep olabilir.

Firmamız acil emniyet göz duşu ürün grubumuza sitemizde yer alan menü barından ulaşabilirsiniz.

Acil emniyet duşlarımız ; Göz Duşu , Vücut Duşu , Kombine Duş , Boy Duşu ana başlıklar altında toplanmış olup galvaniz ve 304 paslanmaz çelik olarak iki tipte üretilmektedir . Galvaniz modellerimiz standart renkte üretilmekte olup isteğe bağlı farklı renk kombinasyonlarında da üretilmektedir.

Galvaniz modellerimiz elektrostatik toz boya uygulaması ile boyanmakta olup mukavemeti ve dayanıklılığı yüksektir.

İmalat deneyimimizin bize kattığı tecrübelerden yola çıkarak sektörde merdiven altı sertifikasız üretime giren ürüne Garanti veremeyen karşınızda muhatap bulamadığınız firmalarla kontak kurmaktan kaçının. Firmamız acil emniyet göz duşları ürünlerimize 2 yıl Garanti vermekte olup 10 yılda yedek parça taahhütü vermektedir.

Acil emniyet boy duşu acil göz vücut duşu kimyasal duşları tedarik ettiniz firmadan kalite belgelerini istemeyi unutmayın ayrıca kalite belgesi ile birlikte ürün tip onay belgesini de muhakkak isteyiniz size ulaştırılan ürünün tüm parçalarının tedarikçi firmadan tarafınıza ulaşan tip onay belgesi ile uyum sağlayıp sağlamadığını üreticiden yazılı olarak teyit ediniz

Temin ettiğiniz acil emniyet tuşlarının tüm parçalarının iş güvenliğine yönetmeliğine uygun olarak üretilip üretilmediğini kontrol ediniz ya da size bu ürünü tedarik eden imalatçı firma dan yazılı olarak taahhüt isteyiniz takıldığınız her konuda firmamız iş güvenliği uzmanları arkadaşlarımızdan yardım ve destek alabilirsiniz.

E-Bülten Bizden duyurular için iletişime geçebilirsiniz
©2018 - ODAK YANGIN EKİPMANLARI KİMYA SAN.LTD.. Tüm Hakları Saklıdır. TTKobi Hazır Web Sitesi